[PLUG] Ubuntu-Youtele setup problems

shailesh charati scharati at gmail.com
Sun May 18 00:44:38 PDT 2008


Hi!

I have recently installed Ubuntu 7.1 on my laptop and am struggling to
get my internet
connection working.

I use a Youtele broad band connection with dynamic ip which works fine
on windows.
On ubuntu it gives the following error:

"LCP terminated by peer"

I had setup the "debug" option in /etc/ppp/options and the pppd log is as below:

"pppd[3981] PADS service-Name:' '
"pppd[3981]:PPP session is 55618
 "pppd[3981]:using channel 2
"pppd[3981]: Using interface ppp0
"pppd[3981]:Connect:ppp0<--->eth0
"pppd[3981]:sent [LCP ConfReq id=0x1 <mru 1492> <magic 0x15e72270>]
"pppd[3981]: rcvd [LCP ConfReq id=0x1 <mru 1492> <auth pap> <magic ox7996163c>]
pppd[3981]: sent [LCP ConfAck id=0x1 <mru 1492> <auth pap> <magic ox7996163c>]
pppd[3981]: rcvd [LCP ConfAck id=0x1 <mru 1492> <auth pap> <magic 0x15e72270>]
pppd[3981]: sent [LCP EchoReq id=0x0  <magic 0x15e72270>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x1  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: rcvd [LCP EchoRep id=0x0  <magic ox7996163c>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x2  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x3  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x4  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x5  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x6  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x7  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x8  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0x9  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: sent [PAP AuthReq id=0xa  user="myUser at youtele.com"
password=<hidden>]
pppd[3981]: rcvd [LCP TermReq id=0x2]
pppd[3981]: LCP Terminated by peer
pppd[3981]: sent [LCP TermAck id=0x2]
pppd[3981]: Connection Terminated
pppd[3981]:Modem hangup

Any pointers to solve this problem ?

Thanks!
-Shailesh



More information about the plug-mail mailing list